torsdag 7 juli 2011

Semester-cykling på en torsdag kan se ut så här

Efter en skön onsdagsrunda igår fanns det lika mycket liv i benen för att även avnjuta Torsdagsfröjden ikväll. En runda som gick till Brofästet-Klagshamn-Västra Klagstorpsrondellen. Vidare ner till Naffentorpsvägen och därefter sikte mot Brofästet igen och därefter ett bra tempo ända fram till Bar Italia och glass-dags!

Helena, Amelie, Jennica och Anja

Förutom en stor mängd insekter var det en lagom dos av allt. Backar. Slätåkning med motvind och medvind, och en del tempo vill jag lova! Bra cyklat!

Men man kan undra var alla andra cyklister håller hus en torsdag som denna med perfekt väder? Ett fåtal herrar mötte vi, plus en omkörning av en mtb:are med snabba ben. I alla fall tills han inte syntes längre. Vi tror oss veta att han hämtade andan nånstans i en dunge kort därefter. 

Ja, så här sporadisk blir blogguppdateringen under sommaren. Men tro inte att vi sitter stilla i solskenet bara för det! 

Trevlig sommar önskar Team UC!

2 kommentarer:

  1. Haha, ja den mannen på mtb´n körde nog en slutspurt in i garageuppfarten eller nåt... Säger vi! Starkt cyklat idag Sarah! Du och motvinden är ju kompisar!

    SvaraRadera
  2. Tack för en härlig runda!
    /Helena

    SvaraRadera