torsdag 5 maj 2011

Thank God för hennes sadelväska!

Tala aldrig illa om Downhills sadelväska! Den må vara stor. Den må ta mycket vind. Men vad vore Torsdagsfröjden utan Amelie och hennes saliga sadelväska? Bara Torsdag. Ingen Fröjd. Hon har kolakakor!! Ju större väska desto bättre. Vad blir det nästa gång? Bryggkaffe och kanelbullar? Finns förslagslåda?

På väg ut. Tre + Dan. Coach och Forellen anslöt. Alla kom inte hem.

Återsamling och kakfrossa för oss som tog oss hem.

Ragget på Ribban var grym på att ta foto. Hon var inte cyklist. Väldigt lite cykelskor och mycket grönska och vacker vårhimmel.

Fincykling på hög nivå. Brofästet ToR. Sol, lite vind och liv i benen igen. Mer av det!  


5 kommentarer:

 1. Sadelväska är grejen alltså! Skönt att du är på min sida Sarah, skulle till och med kunna gå så långt som att säga att väskan är 2011 års cykelpryl!

  Och fotografen, hon hade i alla fall syn för att sätta huvudena i mittlinjen...

  Tack för finrundan idag!!

  SvaraRadera
 2. Bomber, är det där du gömmer dig? Jag undrade just var min kasett och vevlager blivit av :) Hoppas ni hade en lika fantastisk tur som vi hade med Ringen ikväll.

  SvaraRadera
 3. Argh, jag missade ju kolakakorna, attans. Nästa gång så...

  Danillo, var meningen att det skulle bli fintur idag, krasslig i halsen, anslöt med forellen och Coach, blev en fintur det med.

  SvaraRadera
 4. Jisses Downhill, börjar likna mer en sadelpung! Har ni testat med både barn og maud i den?
  /Il Macharonne

  SvaraRadera
 5. Mackan, mackan... Detta är den lilla fasta pungen ju. Stora löspungen däremot, i den får man nog i både en liten nyfödd och picknick för två. Mycket praktisk, rymmer mycket. Som en kombi!

  SvaraRadera