torsdag 9 juni 2011

Någon som kan rekommendera?

Vi letar efter en bra cykelvagn/cykelkärra med plats för barn. Gärna kombinerad joggingvagn. Någon som kan rekommendera?

6 kommentarer:

  1. chariotcarriers.com är helt klart bästa cykel/joggingvangen. Har haft en nu i lite över ett år. Kanonbra! Säljs på Bike Pro m fl

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Efter lite sökning och googlande och jämförelse, lutar det åt en Croozer Kid 2, 3-in-1. Någon med erfarenhet av den?

    SvaraRadera
  3. Kollade på Croozer när jag skulle skaffa vagn, men valde bort den för att den saknar fjädring. Hade även en billig biltemavagn utan fjädring ett tag. No good! Barnen (jag har två små) studsar omkring alldeles för mycket. Fjädringen är verkligen skitbra. Testa och se skillnaden!

    SvaraRadera
  4. Jag har en croozer, funkar bra tycker jag. Så länge man cyklar asfalt så tycker jag inte det är några prob. Prova gärna och jämför med croozer.

    SvaraRadera
  5. Många kloka tips. Mer sånt! Biltema och Jula är helt uteslutet. Kombinationen joggingvagn och cykelvagn har ju ett begränsat utbud. Finns det någon annan modell med fjädring som inte är så sablans dyr? Är en kombinerad cykel-joggingvagn lämplig att springa med i t.ex. ett eljjusspår i skogen?

    SvaraRadera
  6. Beror på. Jag har en tvillingvagn. Den är lite i bredaste laget, men handikappstigarna i Torup går fint.

    SvaraRadera